Nimetön

Runoilija sirkuskatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tässä olen, lue minua
 

motivaatio kadoksissa ja ristiriitaisia ajatuksia

päivät valuvat päälle painostavina
ja raskaina

minä mietin
että mitä tällä elämällä teen
ja minne menen

raskaat ja suolaiset päivät
silti paljon hymyjä
ja hölmö rakastettu

niin ristiriitaisia ajatuksia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot