Anteeksi

Runoilija Hecate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2005
Viimeksi paikalla: 7.8.2021 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1989

 

Taaksepäin astutut
askeleet
hajottavat
maata allani

En kai ollut
tälläkään kertaa
sen viisaampi
En muistanut niiden
painavan
niin valtavasti

Enkä tiedä
pyytäisinkö anteeksi
muilta
vai itseltäni

Olen vain niin
pahoillani

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm... Kuulostaa tutulta.

Hyvä on runo.

Runosi sai ajattelemaa.

Todella hyvä ja kaunis anteeksipyyntö. :)

 

Käyttäjän kaikki runot