Luovutusvoitto

Runoilija Hecate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2005
Viimeksi paikalla: 7.8.2021 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1989

 

Taas rotkon reunalla
oot hirttoköydenvetoa
kiskoo vastaan ihminen
kanssas samankasvoinen

Niin puolet sinua
seisoo vastapuolella
ja välissänne pohjaa
ei ole kuilulla

Ja jos sä silmäs avaat
niihin katsoo hän
ja itselles oot velkaa
jotain paljon enemmän

Siis kätes laske irti
anna köyden tippua
ja huomaat ei se voita
joka vaalii surua
ja antaa vihan valita

Selite: 
Kun rohkeutta onkin luopua. Kun häviäjä onkin voittaja.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa tekstiä, tämän sai lukea ajatuksella läpi monesti ja parani kerta kerralta.

Hyvin kirjoitettu ! Suru ja viha ovat petollisia, jos niihin jää vellomaan.

 

Käyttäjän kaikki runot