Olisit nyt vain

Runoilija Hecate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2005
Viimeksi paikalla: 7.8.2021 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1989

 

Ole herkkä
Ole hauras
Ole heikentymätön
Ole hellä
Ole luja
ei kun juuri sellainen
kuin on sisin
sinunlaisen ihmisen
Ole vapaa
Ole laaja
mutta muista pysyä
ääriviivoilla
mieluummin sisäpuolella
Älä koskaan ylitä
merkittyjä reunoja
Älä kyseenalaista
halun katkoviivoja
Älä leiki rajoilla

Herranjumala!

Pysy lapsi pois
sieltä rotkon reunalta

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi kulkee hyvin eteenpäin, ja sai hymyilemäänkin. Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot