Unohtaisin jo

Runoilija Hecate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2005
Viimeksi paikalla: 7.8.2021 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1989

 

Sanojesi jäljet
ilmaa teoissa
syöneet pohjaa siltä
mitä kerran
kutsuttiin mereksi
turvan suovaksi

Hukkuvan jäljet
piirtyivät mieleeni

Tiedäthän ystäväni
pinnan kare
katoaa niin kauniisti

Eikä käännetty katse
toista tavoita
kun askeleet viettävät
pois rantaviivalta

Enkä koskaan ollutkaan
kuin kuvajainen
veden pinnalla
pohjan puolella

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot