Hukkavuodet

Runoilija Hecate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2005
Viimeksi paikalla: 7.8.2021 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1989

 

Niin kukka kauneimmillaan
käy kohti loppuaan
Vaan juuret syvään syödyt
maa pitää omanaan

Ei kuori hauraan kasvun
tuu tulta voittamaan
Mut sanat jotka sattuu
ei tuu pintaa polttamaan

Niin maa alla jalkain
voi jatkaa eloaan
mut suruain et koskaan
tuu sä silmin kohtaamaan

Se peittyy tuhkaan tippuvaan
kun aika seisoo paikallaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

aika aikaa kutakin
tuhkaks muuttuu multakin
surun suuressa poltteessa
kukkakedon palaessa

ei ilo näy, ei tunnu
silmät peittää mustat hunnut
avoin hauta, suljettu sydän
paha voittaa aina hyvän

tai ainakin siltä se tuntuu...
 
 

Käyttäjän kaikki runot