Nimetön

Runoilija Hecate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2005
Viimeksi paikalla: 7.8.2021 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1989

 

määritä ikuisuus
rinnallaan
vain hiljaisuus

niin äänetön
paatunut
kuin tuskanhuuto
juuri vaiennut

huomaamatta
varkain
on vähän
osa kaikkea
on kaikki
mitä on olemassa

määritä aika
sen hiljaisuus
kun armoton
on hetken ikuisuus

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot