eilen

Runoilija RubyGloom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pikkuinen sekava mielli vailla punaista lankaa. Kirjoittaminen ei paranna ahdistusta, mutta helpottaa oloa, tunteet eivät muutu kirjoittaessa, niitä vain pystyy käsittelemään paljon paremmin kun ne saa purettua sisältään
 

Ei se ollut sen parempaa
tuskin koskaan muuttuukaan
ei se ollut niin loistavaa
vaikka aina muistellaan
kun katsot todellisuutta silmiin
muistat taas sen luonteen
ei se ole sen kauniimpaa
tuskin tulee olemaankaan

liian kauan sitten
näimme viimeksi kauneuden
tänä yönä
taas muistoissamme ilmassa on
nousetko kanssani
kultaisen pilven päälle
sieltä voimme katsoa
kuinka todelisuus haihtuu taas pimeään
mitä jäljelle jää
siinä kauneus jälleen on
puhdas ja koskematon

Selite: 
taas kerralla nivaska paperille kirjoitettuja
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot