Never leave me

Runoilija RubyGloom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pikkuinen sekava mielli vailla punaista lankaa. Kirjoittaminen ei paranna ahdistusta, mutta helpottaa oloa, tunteet eivät muutu kirjoittaessa, niitä vain pystyy käsittelemään paljon paremmin kun ne saa purettua sisältään
 

Käteni voin ojentaa, lupaan pitää lujempaa
Tarttua saat, jos vain lupaat uskaltaa
En voi helvettiäs sammuttaa
Mutta tahdon sut pelastaa
Jos vain lupaat rakastaa

Huomiseen nyt uudestaan jaksetaan
Kohti aikaa parempaa, älä anna minun kadota

Toisinaan kai toivotaan
Ettei tätä matkaa olisikaan
Mutta yhdessä me selvitään
Läpi tulen ja jään

Koita pitää lujempaa
Vain sä voit itses pelastaa
Ja ilman sua
Ei mua kai tässä oliskaan
En haluu jaksaa kauempaa
Jos en saa sua täällä rakastaa

Vielä on meille toivoa, vielä riittää meidän rakkautta

Luottaa rakas lupaathan
En anna otteen kirvota
Sun takas pohjaan vajota

Tai mä tulen mukana

Selite: 
Sinä päivänä kun tämä helvetti jäätyy, olemme jo matkalla seitsemänteen taivaaseen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin upea runo.

hyvä

Upea ja kaunis!

oon sanaton...
<3

 

Käyttäjän kaikki runot