Kaikella on tarkoituksensa

Runoilija RubyGloom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pikkuinen sekava mielli vailla punaista lankaa. Kirjoittaminen ei paranna ahdistusta, mutta helpottaa oloa, tunteet eivät muutu kirjoittaessa, niitä vain pystyy käsittelemään paljon paremmin kun ne saa purettua sisältään
 

Ollaan vaan
Ihan hiljaa vaan
Katsellaan

Sun kanssasi tahtoisin ikuisuuden
Ja sen jälkeen toisen samanmoisen
En onnellista loppua odota

En tahdo tämä loppuvan ollenkaan


Pitkään kuljin särkyneenä
Kuin kuolleena kuorena muiden tahdossa
Tunteettomana, toivottomana
Sitten ilmestyit taas tänne, kerralla kokosit yhdeksi taas
Mutta yhden virheen teit
Mut taisit itseesi liimata kii

Ilman sua en kai enää osaisi edes olla

Aika juoksee liian nopeaan, ei ikuisuus riitä mihinkään
Toisinaan pelkään, minne tämä tie vielä vie?
Mutta sitten näen taas sinut, ja pelko katoaa.

Tämä ikuisuus jetaan, toinen toisiamme tuetaan, minne viekin tämä tie
Yhdessä me siitä kuljetaan
Käsi ota käteesi

anna mun tuntea lämpösi
Ja taas kaikki huolet katoaa

Mitä mä tein
Ansaitakseni tän mahdollisuuden toisen?

Selite: 
Rakkaimmalleni, yhdessä me ei eksytä enää koskaan <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot