Hän

Runoilija Moonlight00

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat syntyneet täysin mielialojeni mukaan. Enjoy.
 

Rakastuin sinuun.
Rakastin sinua.
Suutelimme, nauroimme.
Istuimme ulkona käsikädessä.
Ensilumi satoi hiuksiimme.
Hiutaleet tarttuivat suudelmaamme.

Olin onnellinen kanssasi.
Vaan tuli sinunkin aika poistua elämästäni.

Niin monet illat itkin vuoksesi.
Kaipaan sinua.

Rakastan sinua.
Mustia, tupakantuoksuisia hiuksiasi,
ruskeita silmiäsi, joihin voisin kadota ikuisesti.
Kaunista hymyäsi, suloisia suudelmiasi, lämmintä syliäsi.

Muistatkohan enään minua?

Selite: 
Tiedän, että näitä samanlaisia runoja on paljon, mutta kirjoittaminen on minun tapani purkaa tunteita.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan hellä.

Tykkään tästä^^

 

Käyttäjän kaikki runot