Helvetin Enkeli.

Runoilija Moonlight00

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat syntyneet täysin mielialojeni mukaan. Enjoy.
 

Se itkee.
Istuu maassa polvillaan.
Se tärisee.
Mustat, rosoiset siivet yrittävät saada sitä nousemaan.
Lentämään pois.
Mutta se ei jaksa.
Se on itkenyt voimansa.
Ne ovat valuneet suolan mukana kaulaa pitkin.
Sen ääni on kirkas, pieni.
Liian pieni ja hento.
Ei se kauas kanna.
Ei kukaan kuulisi.
Silti se yrittää.
Yrittää, mutta ei onnistu.
Sen mustat, suorat, varpaita hyväilevät hiusket suojaavat sitä.
Pitävät kiinni, sidottuna.

Ei se jaksanut, kuoli pois.
Lensi helvettiin.

Se helvetin enkeli.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot