Lokakuun järvi

Runoilija Moonlight00

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat syntyneet täysin mielialojeni mukaan. Enjoy.
 

Katsoin mustaa järveä,
jonka aurinko oli pimentänyt.
Tunsin pimeyden lumoavan verhon,
joka kietoutui ympärilleni.

Se oli niin kaunista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot