Herrani Portti

Runoilija Moonlight00

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat syntyneet täysin mielialojeni mukaan. Enjoy.
 

Näen, kuinka ruusun piikit painautuvat ihoosi.
Miten terälehdet peittävät kasvosi.
Kuinka kyynel putoaa silmästäsi, valuen kohti kuolleita, mätäneviä huuliasi.

Kuljemme käsikädessä, kohti kuoleman suuria, mustia ja kauniisti kaiverrettuja portteja, jotka aukeavat hiljaa narahtaen.
Kuulen kuiskauksia, jotka kertovat tarinoita kaukaisten metsien unohdetuista järvistä, ja äänesi joka huutaa apua.

Jokapuolella on itkeviä kasvoja, ihmisten raunioita, jotka houkuttelevat sinua luokseen.
Kauniin valkoisilla, sametin sileillä, mutta jäätävän kylmillä käsillään ne ottavat sinut syleilyyn.
Sanovat rakastavansa sinua.

Minulle tämä ei ole uutta.
Kerrankin voin tuntea olevani kotona.
Voin uskotella, että kuulun jonnekkin.
Kuolema on herrani, portit ovat sieluni.
Ne ihmiset, jotka ovat Helvetin kautta tänne lentäneet, he ovat perheeni.

Nyt voin sanoa rakastavani.

Selite: 
Ehkä en tiedä mistä puhun.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot