Kadotettu.

Runoilija Moonlight00

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat syntyneet täysin mielialojeni mukaan. Enjoy.
 

Katson tähtii, sut siellä nään.
En saa sua pois.
En muistoistani.
En itsestäni.
Olen menettänyt sut.
Mikä oli tarinamme tarkoitus?
En löytänyt sitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot