naisia ei saisi päästää kuntosaleille

Runoilija Jason Bourne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No pain, no gain
 

Se oli joku personaltreineri
ja mulla pakeni veri
ihan väärään lihakseen
Se siinä joi protskudrinkkejä
ja heitti vinkkejä
jollekin aloittelijalle

Mun on pakko myöntää
mä vaan tuijotin sen hinkkejä

Sen pakarat!!!
Siis niissä trikoissa
ne eli ihan omaa elämäänsä

...ja yks jannu telo päänsä
jalkakyykkytankoon

Miten siinä teet jotain jalkaprässiä
kun teki vaan mieli....
no vaikka lihamureketta

Mä menin pukuhuoneeseen
upotin pääni löylysankoon
olis pitänyt tehdä vielä punnerruksia
mut mä päätin tieheni suksia

vielä ulosmennessä mä humalluin sen tuoksusta

mitenköhän....oiskohan vesijuoksusta
mihinkään
vai meniskö suopotkupalloon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:D lenkille vaan

Kukas siellä sitten viittis olla?
Osa siitä jännitteestä, jota salilla
antaa ja saa, on juuri "kommunikointia"
kehojen välillä. Hyvin kuvailtua
äksöniä ;)

Olen joskus törmännyt uimahallissa tyyppeihin, jotka taitavat olla siellä vain maisemien takia. :D

 

Käyttäjän kaikki runot