Melko Korkea Veisu

Runoilija Jason Bourne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No pain, no gain
 

Rakkaani.
Sinä lepäät siinä
kuin aamukaste auringossa
Rintasi kuin poutapilvet
kesäisellä taivaalla
Puutarhasi
kosteana kesäsateen jälkeen.

Minä vuodan mahlaa
kuin koivu kasvukauden alussa

Rakkaani.
Saanko suudella pilvirintaa?
Saanko koskettaa huulin
kumpareittesi ja onkaloittesi pintaa
Saanko piirtää kielelläni
terälehtiä napakuoppaasi
Niittykukkia puutarhasi hämärään

Rakkaani
tahdon olla lähelläsi
Kiinni sinussa
Sisällä puutarhassasi

Sinä sanot

Tule rakkaani.
Istuta kukkasi puutarhaani

Minä tulen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nimensä veroinen tämä veisusi!

Rohkea runo.

Huh ...onpas runo, mitään peittämättä,
mutta olematta kuitenkaan mauton.
Nuo vertauskuvat tekevät eroottisesta runosta kauniin, kun asiaa ei ole ilmaistu liian suoraan. Kaikki eivät sitä osaa...

 

Käyttäjän kaikki runot