Tuli ja meni...

Runoilija Jason Bourne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No pain, no gain
 

Se tuli
ja mulla sytty tuli

se poltti mua molemmista päistä

sit se lähti
ihan tosta vaan

multa katkes filmi
eli dia pamahti!
onneks oli se poppamies
Diapam- Ahti
se määräs sellaset
dropit
että mä olen vieläkin

jossakin
kolmannessa galaksissa

ja aion pysyäkin!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

*virn*

hauska!..sait nauramaan:)

Saitpas hymyn huulilleni.. =^)

Syndejä mukavia...

Ihanan pirtsakka on tämä runosi!

Hyvää synttäriä ja evääksi jotain muuta kuin diapamia, mut rauhaa ja rakkautta -sitä soisin ;D

Siis onneksi olkoon. Kiitos hienosta runosta.

 

Käyttäjän kaikki runot