11 minuuttia

Runoilija Jason Bourne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No pain, no gain
 

Se on tieteellisesti todistettu
sen ajan Se kestää
kaikkine kommervenkkeineen
alkulämmittelyin
esileikkeineen
täysistä pukeista aatamin asuun
ja takaisin
Ja Se Itse Asia siinä välissä
Voisin sanoa
Paljon melua tyhjästä
Mutten sano

Viime viikon
päätin antautua tieteen alttarille
fiilasin ja höyläsin
sivelin ja hivelin
Ostin valvontakameran
ja digitaalisen ajanottokellon
Kameran silmä on lahjomaton
kellon numerot eivät anna armoa
Ma 2 min (kamala kiire töihin?)
Ti 20 min ( romantiikkaa peliin?)
Ke 7 min (UEFA Champions League!)
To 8 min (Naisten ampumahiihtoa)
Pe 15 min (Ei mitään hyvää ohjelmaa telkussa)
La 2 min ( Keilailuilta poikien kanssa!!)
Su 23 min (Eikö tää viikko ikinä lopu)

Tiede on ihmeellistä!
Sen varjolla saadaan ihmiset tekemään mitä kummallisempia asioita.

Selite: 
Joopajooo, saahan sitä haaveilla
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot