oppi kaataa ojaan

Runoilija Jason Bourne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No pain, no gain
 

se puhui kauniisti rakkaudesta
ja eli niin kuin opetti
oliko väärä aika tai väärä mesta

ne ristillä sen elämän lopetti

ne hakkas sitä ruoskalla
sydämeen asti koski

ja se verilammikko!

sen alla

mut se vaan tuumas
käännä toinenkin poski

milloin tarpeeksi on lyötyä lyöty
missä vaiheessa tarttua miekkaan

mikä on sille sen opetuksen hyöty
kun elämä valuu areenan hiekkaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot