Lämmin hymysi

Runoilija susityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuntuu, että ajattelen liikaa. Onneksi kaikki mitä ajattelen, ei ole totta.
 

Muistan lämpöä hehkuvan hymysi,
kun hymyilit minulle
eräänä talvisena yönä,

kun katselimme
pakkasessa kimaltelevaa hankea

ja taivaalla loistavia tähtiä,
kun makasimme hangella

nauraen,
mutta kumpikaan ei tiennyt,
mille nauroimme.

Muistan sen,
kuinka otit kädestäni kiinni
ja katsoit syvälle silmiini

kuiskaten sanat,
joista moni vain haaveilee.

Otit minut syliisi
ja suutelit hellästi.

Sillä hetkellä toivoin,
että se hetki olisi kestänyt ikuisuuden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana talvinen runo, tuli jotenkin lämmin tunne kun tätä luki :)

huoh
niinpä niin
tästä me kaikki

kaunis runo

Säkähdyttävän kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot