ilman ihmisiä

Runoilija susityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuntuu, että ajattelen liikaa. Onneksi kaikki mitä ajattelen, ei ole totta.
 

Miksi ihmiset ovat petollisia toisilleen,
miksi he aiheuttavat toisilleen tuskaa?

Miksi he kylvävät lupauksia
joita eivät koskaan aijjo toteuttaa?

Minkä takia he uskottelevat toisilleen,
että kaikki on hyvin,
vaikka elämä olisi kaikkea muuta kuin hyvin?

Miksi enään luottaa kehenkään,
kun yksinkin oppii elämään,
jos vain tarpeeksi haluaa?

Ilman muita ihmisiäkin oppii pärjäämään.

Tai joku oppii,
joku ei.

Taitaisin itse olla se,
joka ei koskaan oppisi
ja olisi aina vain ihan romuna

eikä pääsisi koskaan minkään yli,
kun ei saisi puhua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot