lehtien tyttö

Runoilija susityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuntuu, että ajattelen liikaa. Onneksi kaikki mitä ajattelen, ei ole totta.
 

Todellisuus paiskautuu kasvoja vasten

Se olit oikeasti sinä
josta lehdessä puhuttiin
joka oli kadonnut
josta kukaan ei tiennyt, missä olit
josta joka päivä koulussa puhuttiin

Tän ymmärsin,
kun perheellesi muistokukat ostin

Voi, kuinka mä kaipaan sua
aamuin illoin

Joka hetki oot mielessäin,
pienen pään sisälläin

Hetki hetkeltä tajuan
yhä enemmän
et sua en koskaan takas saa

Vaikka kuinka haluaisin,
vaikka kuinka toivoisin

Olit ihminen
jonka takia olisin kuollut
jolle olisin toivonut pelkkää hyvää ja pitkää elämää

Nyt, kun joka hetki kuulen
"voimia, yritä jaksaa"

Niin tajuan,
etten sua takas saa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vain muistot elävät, silloin kun sydän ikäväänsä itkee. Lämpöinen halaus!

:/ koskettaa vielä enemmän, kun lukee tätä tekstiä, se kertoo että Tiinalla oli yksi erittäin hyvä ystävä (halusi tai ei hän sitä), joka todella välitti hänestä..

 

Käyttäjän kaikki runot