Miten minulle osuu kaikki ihmiset
joita luulen ystäviksi
Joista vähän ajan kulttua paljastuu
pimeä puoli
Luotanko liian äkkiä toiseen?
Teenkö liian nopeita päätelmiä toisesta?
Annanko liikaa itsestäni toiselle
ja odotan samaa toiselta
Mutta kun sanot, että haluat puhua
ja antaa osan myös itsestäsi minulle
Ymmärrän kyllä, että
puhuminen on vaikeaa
Mutta ei se toimi niin,
että sinä tiedät kaiken minusta
ja minä en tiedä mitään sinusta
Ei meidän ystävyys tunnu olevan silloin
tasapainossa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ystävyys on kultaa ja se ketju on terästä :) Onneksi olkoon :)