Rakkaus on huumetta

Runoilija susityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuntuu, että ajattelen liikaa. Onneksi kaikki mitä ajattelen, ei ole totta.
 

Muistan kuinka vannoit tämän kestävän ikuisesti.
Muistan jokaisen sanasi ikuisesta rakkaudesta.

Muistan jokaisen katseen,
jokaisen rakkautta täynnä olleen katseen.

Jokainen hetki kanssasi,
oli kuin huumetta,
sitä halusi ja tarvitsi koko ajan

lisää ja lisää,
että elämä pysyi kunnossa,
ettei se karannut kauas

ajatusten syvimpään mereen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot