Nimetön

Runoilija susityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuntuu, että ajattelen liikaa. Onneksi kaikki mitä ajattelen, ei ole totta.
 

Joskus tunnen itseni murenevan
joskus luulen olevani kokonainen

Huomaan usein sanojeni olevan vain valhetta itselleni
valheellisia sanoja
petollisia kuiskauksia

Jokainen sana mitä uskottelen itselleni
on vain henkäys tuulen mukana
joka katoaa metsän synkkyyteen

Pimeyteen mistä en saa sitä kiinni

Sanani murenevat mielessäni
menevät solmuun
ja lopulta katoavat

Selite: 
8.11.11 klo 11.10
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot