Syksystä

Runoilija Runotyttö92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2005
Viimeksi paikalla: 31.10.2020 22:36

Asuinpaikka: Harjavalta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.1.1992

Sanat ovat vain kirjaimia aseteltuna peräkanaa
Joskus niistä saa aikaiseksi jotain merkityksellistä
Sitä minä yritän


 
 
Tuulen tuivertamat syksyhiukset
Kumisaappaisiin piilotetut villasukat

Pitsiset sellaiset

Lapasten sisällä kohmeiset sormet
Odottavat

Koska kätesi alkaa tapailla omaani
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa tunnelmaa kirpeän kylmään syksyyn.
Ihana  :)
Hupaisaa on lapasella tavoitella.
 

Käyttäjän kaikki runot