Kaipaaja

Runoilija Runotyttö92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2005
Viimeksi paikalla: 31.10.2020 22:36

Asuinpaikka: Harjavalta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.1.1992

Sanat ovat vain kirjaimia aseteltuna peräkanaa
Joskus niistä saa aikaiseksi jotain merkityksellistä
Sitä minä yritän


 
 

Se läikkyy asfaltilla
Pisaroi merenä silmien edessä

Kurottaa kylmiä käsiään
Pyytää lupaa tulla lähemmäs

Kumartuu jalkojen juureen
Hiipii varjona kantapäillä

Puiden takaa kuiskii
Suurin silmin

"Minä olen Ikävä"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. Pidin tästä paljon
Kiitos

Kaunista lumoavaa teksiä, joka pysäytti kysymyksien kera. Kiitos

Hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot