Aamiainen vuoteeseen

Runoilija Runotyttö92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2005
Viimeksi paikalla: 31.10.2020 22:36

Asuinpaikka: Harjavalta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.1.1992

Sanat ovat vain kirjaimia aseteltuna peräkanaa
Joskus niistä saa aikaiseksi jotain merkityksellistä
Sitä minä yritän


 
 
Hämärässä lämmin käsi
Silittää poskea
Kevyesti

Kuiskattuna jää kysymys leijumaan ilmaan
"Joko jaksat herätä?"

Ehkä pian avaan silmät
Juon yöpöydälle laskemasi kahvikupillisen

Ja ryömin sohvalle viereesi
Jatkamaan uniani
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan kivasti sitä viihtyy unimailla riemukkailla.
 

Käyttäjän kaikki runot