Ihmiselle

Runoilija Runotyttö92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2005
Viimeksi paikalla: 31.10.2020 22:36

Asuinpaikka: Harjavalta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.1.1992

Sanat ovat vain kirjaimia aseteltuna peräkanaa
Joskus niistä saa aikaiseksi jotain merkityksellistä
Sitä minä yritän


 
 
Katselet tähtiä kuin ensimmäistä kertaa
Ihmettelet ääneen
Huurteisen hengityksesi muodostaessa pilviä

Olet kaunis pimeässä
Äänesi kietoo tajunnan syvemmälle itseesi
Hukuttaa tähtitaivaan avaruuteen

Sormenpääsi hivelevät kuurankukkasia
Olet ihminen 
Ihmiselle
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot