Pala palalta

Runoilija Runotyttö92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2005
Viimeksi paikalla: 31.10.2020 22:36

Asuinpaikka: Harjavalta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.1.1992

Sanat ovat vain kirjaimia aseteltuna peräkanaa
Joskus niistä saa aikaiseksi jotain merkityksellistä
Sitä minä yritän


 
 
Vaikka katson kiukuten sinuun
Näet paksun naamioni lävitse

Kuiskaat toiselta puolelta maailmaani
Kuinka kaunis olen

Ottaen jälleen askelen lähemmäs särkynyttä minuuttani
Keräten palasen matkallasi

Osoittaen
Etten onnistu säikyttämään sinua tiehesi

Osoittaen
Että tulit jäädäksesi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot