Ovi

Runoilija Nightingale

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enemmän muusikko kuin runoniekka, mutta minkäs teet :)
 

avaan oven eiliseen
repien haavat auki
tylsällä veitsellä

en saata muistaa
olitko mukanani
kun sinut unohdin
seisomaan ovenrakoon

parempi palata takaisin
lukita uksi perässään
ettei jäisi ulos
unohtamaan itseään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen, mutta silti jotenkin ihana..

"kun sinut unohdin
seisomaan ovenrakoon"

Kosketti. Herätti paljon ajatuksia.
Hieno runo.

Totta. "Polta menneisyytesi"... Sanankäyttösi hämmästyttää taidokkuudellaan.

Nätti...hyvin kirjotettu tykkäsin paljon....

Jännä. En oikeastaan nyt tiedä mitä sanoa. Menin sanattomaksi^^

ajatuksia herättävä. pidin=)

 

Käyttäjän kaikki runot