Petolliset ystävykset

Runoilija Nightingale

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enemmän muusikko kuin runoniekka, mutta minkäs teet :)
 

kesäyössä heinäpelto minua kantaa
ja valtaa sydämeni jälleen kerran
kaste pisaroitaan korsille kaataa
kietoo usvaharsoon hentoiseen

lähde iäisen nuoruuden
tuo niittu mulle on
mutta silti aina petän sen
kera sirpin ja viikatteen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot