Ei kaikki kultaa...

Runoilija Nightingale

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enemmän muusikko kuin runoniekka, mutta minkäs teet :)
 

Kun sinut ensi kerran näin
maa jalkojeni alla tärisi
en tuollaista ollut ennen tuntenut
luulin olevani rakastunut

kompastuin katukiveen
silloin kadotin sinut ihmisvirtaan
etsin aikani mutten enää sua löytänyt

päivänä seuraavana palasin
sinne missä sinut melkein kohtasin
siellä ohitseni täryytteli
pelkkä huomaamaton tavarajuna

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ohoh, tämäpä hauska! Yleensä inhoan huumorirunoja, mutta tämä on tällainen juuri sopiva, pieni hauska rakkausruno. Ei se ole helppoa tunnistaa merkkejä, kun ympäristö tuolla lailla kettuilee :D
Kyllä sinä osaat kirjoittaa!

 

Käyttäjän kaikki runot