Äkkipikaista?

Runoilija Nightingale

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enemmän muusikko kuin runoniekka, mutta minkäs teet :)
 

Kaadoin kirsikkapuuni
silppusin kaikki herukkapensaani
poltin vehreät vadelmanvarret

KAIKKI MATALAKSI!

ettei minun omillani
minun kasvattamillani
linnut mässäilisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hahaha, hauska. Toivottavasti et kuitenkaan oikeasti...;D

Mukavaa symboliikkaa... Jos siis ymmärsin oikein. Mainio runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot