Yksi tanssi

Runoilija Konsta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsimme toisista itseämme
 

Kaunis tanssi nyt ohi on
Yksi valssi, pieni lohduton
Pyytämään, tänne jään
Itketään
Lähdetään

Kaunis syksy ja lehdet sen
Mieleen tuovat kaukaisen
Ei jäätykään, tärkeään
Vain muistot
Ei enempää

Kaunis virta, ovat paenneet
Jo linnut, ainakin joutsenet
Lentäneet jo etelään
Jäätyneet
Sirpaleet

Kaunis tanssi nyt jo ohi on
Yksi valssi, pieni lohduton
Kuihtuneet seppeleet
Voikukista
Joita pidit korvalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot