Jatkuu

Runoilija Konsta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsimme toisista itseämme
 

Pauhaavan television ääni pystyy hetkisen
Uskottelemaan, että täällä olisi joku toinen
Sen mainosten äänet puhuvat minulle:
”Tiedätkö miltä tuntuu kun lika pinttyy?”

En siitä juurikaan tiedä
Tuntuu kuin itse olisin pinttynyt
Sitten irrotettu sillä mitä joku tarjoaa.
Ja veden mukana kun lopulta vajoaa
Alas viemäriä
Ja ohjelma jatkuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen yhteenliittyminen pesuainemainokseen! Pidin tästä, mutta jotenkin hankala kuvailla.

 

Käyttäjän kaikki runot