Onneksi sinä olet unessa

Runoilija Konsta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsimme toisista itseämme
 

Kumarrun ja sut peittelen
Kuitenkaan en pysty käymään nukkumaan
Katson untasi pitkään
Ja en etene minnekään

Kunpa voisit ymmärtää
Mitä tapahtuu sisällä tämän pään
Kunpa voisin ymmärtää
Mitä tapahtuu sisällä tämän pään

Odotan ja kai kuuntelen
Miten astelet unien kaunista siltaa
Ja minulla on vain
Sinne käymätön avain

Kunpa voisit ymmärtää
Mitä tapahtuu sisällä tämän pään
Kunpa voisin ymmärtää
Mitä tapahtuu sisällä tämän pään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot