Uskon mitä näen. TV:stä

Runoilija Konsta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsimme toisista itseämme
 

Onhan se aika jo ohi?
kun lukemassasi piti olla jotain
kaunista
syvällistä
surullista?

Kyllä!

Se on ohi
Nyt on tosi-tv
meillä on hiekat
meillä on…
unohdettu ihmisyys

Näet ihmiset viihdykkeinä
ei kukaan ole sen enempää
ehkä tahdot olla itsekin
osa television elämää

Kai sitä pitäisi olla jotain
tai ehkä olen ainoa
jonka tekevät surulliseksi sanat
”tule ja näe
kuinka toisten tunteet
tekevät oikean
-aivan niin-
oikean ihmisen surulliseksi”

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot