Suhde

Runoilija Konsta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsimme toisista itseämme
 

En halannut sinua tänään
Kuka tietää, en halaa huomennakaan
En tarkoita, etten rakasta sinua enää
Mutta se ei ole tärkeää
Kunhan olet siinä ajan loppuun

Et halunnut minua tänään
Kuka tietää, et halua huomennakaan
Ei tarkoita ettet rakasta minua enää
Mutta se ei ole tärkeää
Kunhan olen täällä ajan loppuun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot