Samaa rataa

Runoilija pampulainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä pitää minut täällä,
mikä saa jäämään luoksesi?
Taas kerran satutti valheesi,
miks silti annoin anteeksi?
En koskaan suhun luottaa voi,
miks elämä sut tielleni toi?
Ois lähteminen helpompaa,
mut miks en sitä aikaan saa?

Tää kai jatkuu aina samaa rataa,
uskottelen itselleni kaikki vielä muuttuu.
Mut samaa paskaa niskaan sataa,
sen mä nyt jo tiedän.
Vaan tiedä en enää,
miksi ihmeessä sua siedän.

Selite: 
Tämmönen...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot