Sinä olit

Runoilija pampulainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olit runo, sinä olit laulu,
sinusta on maalattu seinälleni taulu.
Sinä olit aamu, sinä olit ilta,
sinusta rakentui elämäni silta.

Sinä olit aurinko, sinä olit kuu,
ajatuksissani ei viivy kukaan muu.
Sinä olit niitty, sinä olit puisto,
sinusta tuli minulle vain muisto.

Selite: 
Tässäpä kahdelle miekkoselle. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Aivan loistava pieni runo!

 

Käyttäjän kaikki runot