Sattuu

Runoilija pampulainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun sanasi iskivät haavoja sydämeeni
tekosi rikkoivat sen kaiken mihin uskoin
Satutit joka sanalla sisintäni
vaikka minä aina parempaa toivoin

Viimein sain voimaa sulkea sut ulos elämästäni
enkä takaisin huoli vaikka kuinka sitä anelisit
Viimeiset sanasi sattuivat enemmän
kuin sata puukon iskua

En koskaan halua enää tuntee sitä tuskaa
ja kuulla sitä samaa roskaa
Tunteet pysyy, muistot säilyy
mutta en sua takas haluu koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rankkoja nuoren ihmisen kokemuksia, mutta nämäkin täytyy käydä läpi. Rujon kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot