Äiti

Runoilija pampulainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään taas kuvaasi katselen,
muistoja kauniita ajattelen.
Sulle kynttilän myöskin sytytän,
tuokoon tuuli terveisen lämpimän.
Ruusun haudallesi lasken keltaisen,
sinua äiti vielä täällä muistelen.

Selite: 
Hyvää syntymäpäivää äidille. <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot