Pelastaja

Runoilija Kuollut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.10.2020 21:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämeni
Koottu lasinsirpaleista.
Ontto sisältä.
Sieluni.
Kuin kaunis kuihtunut kukkanen.
Sydämmeni kaipaa täytettä, sinut.
Sieluni tarvitsee virkistystä, sinut.
Vain sinä estät etten eksy enkelten joukkoon.
Olethan pelastajani?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin niín paljon koskettavasta runostasi, että päätin lisätä sen suosikkeihinin!

Toivottavasti saat pelastajasi. Kaipuu huutaa runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot