Valkea kyyhky

Runoilija Kuollut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.10.2020 21:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin olla kuin valkea kyyhky sinitaivaalla.
yhtä vapaa,tietämätön tästä pahasta maailmasta.

Kerran olinkin vapaa kuin taivaanlintu, yhtä tietämätön ja onnellinen.

Kunnes sinä tulit ja teit minusta vangitun.
Vangitsit minut tähän maailmaan, keskelle valheita,petoksia ja pahuutta.
Nyt olen kuin kyyhky vailla siipiä, en pääse pakoon enää, en osaa elää enää. Kiitos siitä, kiitos kaikista valheista, kaikesta pahuudesta ja petollisuudesta. Kiitos siitä että tapoit minut, riistit vapauteni ja elämäni kauneuden.
En anna sinulle ikinä enää anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runonen, johon pystyy samaistumaan helpolla.

 

Käyttäjän kaikki runot