Tuskani

Runoilija Kuollut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.10.2020 21:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä murruin täysin.
Sydämmeni on sirpaleina.
Sinä teit sen.
Sait mun pääni pimahtamaan.

Itse vain nautit ja katsot kuinka kärsin.
Näet tuskani mutta, käännät vain selkäsi ja kävelet pois.

Teit tän tahallasi.
Olet julma pikku paskiainen!

Selite: 
En tiiä ÄLÄ KYSY! Tylsää oli ni piti jotain tehä.. :D:D:D:D
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo*mielikuvitus lähti laukkamaan ja rakentava palaute istuu kyydissä*=)

 

Käyttäjän kaikki runot