Miksi?

Runoilija Kuollut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.10.2020 21:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Odotin että näen sut taas, näinkin.
Mutta petyin näkemästäni.
Inho valtasi mieleni samalla kun sydämeeni rasahti särö.
Sä vain hymyilit ja katsoit häntä silmiin.
Pidit kädestä, kosketit häntä tavalla jolla et koskaan koskettanut minua.
Minä lähdin ja toivon että, en näkisi sinua enää.

Selite: 
Runo omistettu yhdelle joka aiheutti särön sydämeeni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava..

särkynyttä sydäntä on vaikea korjata, mutta vain rakkaus voi rikkoa toisen niin pahasti.

Tykkäilen tästä tosi paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot