Vanki.

Runoilija Kuollut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.10.2020 21:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Musta lintu puhelinlangalla, laulaa ei niin kauniilla äänellä.
Sitä katson ja mietin mitä tekisin.
Sä jätit mut yksin.
Lintu lentää pois, vapauteen.
Minä yhä tässä, kahleissa.
Sieluni on vankina ja sä hukkasit lukon avaimen.
Toivon että, joku tulisi ja avaisi lukon jotta, en joutuisi kestämään tätä helvettiä enää.
Vapaus, joku päivä mä vielä pääsen sun luo.

Selite: 
Tuli vaan tarve kirjottaa jotain.
Kategoria: 
 

Kommentit

surullista. ihanasti kirjoitettu. voimia.

hyvin koskettava on runosi!

surullista. ihanasti kirjoitettu. voimia.

hyvin koskettava on runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot