Soulmate.

Runoilija Kuollut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.10.2020 21:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se sama tunne tulee joka päivä.
Kun herään, kun nukahdan.
Se tunne on sisälläni aina, tukehduttava,pistävä.
En jaksa kantaa tätä tunnetta enää kauaa, olen yksin.
Kaipaan sua vaikka en ole sua koskaan nähnyt.
Etsin sua mutta en löytänyt.
Tulisit jo elämääni, ilman sua en ole mitään.
Sielunkumppani, minä odotan sinua.

Selite: 
Sitä oikeeta odotellessa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot